Σεισμοσ Κρητη : Χανιά | Δυνατός σεισμός δυτικά / Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με το ekriti, η έντασή του σεισμού . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι.

Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Χανιά | Î
Χανιά | Î"υνατός σεισμός δυτικά from www.zarpanews.gr
Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ο σεισμολόγος κώστας παπαζάχος για τον ισχυρό σεισμό στην κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Σύμφωνα με το ekriti, η έντασή του σεισμού . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.

Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Σύμφωνα με το ekriti, η έντασή του σεισμού . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ο σεισμολόγος κώστας παπαζάχος για τον ισχυρό σεισμό στην κρήτη. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμοσ Σαμοσ - Î'ργολικές
Σεισμοσ Σαμοσ - Î'ργολικές from lh5.googleusercontent.com
Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Σύμφωνα με το ekriti, η έντασή του σεισμού . Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Αναφορές για ζημιές στη σητεία.

Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με το ekriti, η έντασή του σεισμού . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Ο σεισμολόγος κώστας παπαζάχος για τον ισχυρό σεισμό στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη.

Σύμφωνα με το ekriti, η έντασή του σεισμού . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Î
Î"αϊδουρονήσι: Ένας κρυμμένος from www.newsit.gr
Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Ο σεισμολόγος κώστας παπαζάχος για τον ισχυρό σεισμό στην κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Σύμφωνα με το ekriti, η έντασή του σεισμού .

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ.

Ο σεισμολόγος κώστας παπαζάχος για τον ισχυρό σεισμό στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η νέα σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σύμφωνα με το ekriti, η έντασή του σεισμού .

Σεισμοσ Κρητη : Χανιά | Î"υνατός σεισμός δυτικά / Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά κατέγραψε το drone με πολλά χωριά του δήμου μίνωα πεδιάδας να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.